2 łodygi selera naciowego 50g
1 marchew 150g
2 małe ziemniaki 120g
1 mała cukinia 200g
1 jajko 50g
2 łyżki jogurtu naturalnego 40g
2 litry wody
Sól, pieprz, oregano, koperek świeży
2 łodygi selera naciowego 50g
1 marchew 150g
2 małe ziemniaki 120g
1 mała cukinia 200g
1 jajko 50g
2 łyżki jogurtu naturalnego 40g
2 litry wody
Sól, pieprz, oregano, koperek świeży
1
Do garnka wlej wodę, dodaj marchew, ziemniaki i selera.
Gotuj około 10 minut, posól.
Następnie dodaj pozostałe warzywa, przyprawy i gotuj jeszcze 10 minut.
2
W osobnym garnku ugotuj jajka na twardo.
Zupę zdejmij z palnika przypraw i zabiel jogurtem naturalnym.
Na talerzu dodaj jajko.
3
Marchew, ziemniaki obierz ze skórki i pokrój w kostkę.
Cukinię i selera naciowego pokrój w plasterki.
Przed treningiem
Po treningu
Nawadnianie organizmu